Restaurant

Placerea si savoarea gustului nu pot lipsi din Universul Tau fericit!
Va poftim intr-o calatorie culinara prin aromele tentante ale preparatelor romanesti si internationale de succes, ce începe cu vizita într-unul dintre cele trei restaurante deschise la Univers T, la care se adauga, pe timpul verii, doua terase pline de farmec.

La Univers T toate preparatele sunt create cu grija si pricepere de catre chefii nostri bucatari, din cele mai proaspete ingrediente de sezon, astfel incat experienta gastronomica sa fie desavarsita pentru fiecare farfurie în parte.

Restaurant Luna

Restaurantul Luna, recent renovat, se bucura de un decor nou si modern si este prima alegere pentru evenimente speciale, dar si pentru un pranz de afaceri sau o cina romantica. Acest restaurant principal al hotelului Univers T poate gazdui pana la 250 de persoane si, in functie de optiunea oaspetilor pentru diferite evenimente, aniversari si alte petreceri private, poate fi compartimentat in doua sali.

Restaurantul Luna este ambientul ideal pentru nunti memorabile, banchete, petreceri corporate si revelioane. (conform DEX 1998, revelion = petrecere ce are loc in noapte dintre 31 dec si 01 ian). Experienta noastra de peste 25 de ani in organizarea de evenimente reusite ne recomanda, astfel incat fie ca preferati o nunta fastuoasa sau o petrecere discreta, noi va putem indeplini dorinta. Meniurile personalizabile, un ambient elegant si rafinat, alaturi de cele mai fine preparate, sunt premisele unui eveniment de exceptie.

Restaurant Venus

Restaurantul Venus este cel mai nou restaurant al hotelului Univers T. Frumuseţea acestui spatiu generos, cu o capacitate de 110 persoane, cucereste la prima vedere! Atmosfera de o eleganta clasica, rafinata si primitoare, este adecvata pentru evenimente dintre cele mai diverse, precum sarbatorirea unei nunti, a unui botez sau chiar o petrecere cu angajatii companiei.

Salon Pandora

Restaurantul Pandora, cu o capacitate de 15 persoane, este un salon dedicat celor ce vor sa petreaca o seara exclusivista intr-un cadru restrans si intim, cu decor placut si elegant. Magia va fi creata doar pentru placerea dumneavoastra!

Salon Mercur

Restaurantul Mercur este un spatiu cochet, cu multa lumina naturala, care poate gazdui pana la 20 de invitati, astfel incat este preferat pentru evenimente de mica anvergura, cum ar fi o aniversare intima in familie sau o cina festiva cu colegii dupa un teambuilding.

Terasa

Nu exista un loc mai plăcut sa iei masa pe timpul verii decat la terasele Univers T. Terasa de langa lac, umbrita de salcii si copaci frumosi, este o oaza de liniste si natura chiar în inima orasului si mediul ideal pentru a te bucura de un prânz linistit, o cina cu prietenii sau pur si simplu sa savurezi un desert sau o cafea de după-amiaza in aer liber. Fiecare dintre terase poate gazdui pana la 75 de persoane.

Nu in ultimul rand, pentru un oras precum Cluj-Napoca, atat de atractiv pentru turisti, parcarea cu spatiu generos de 64 de locuri reprezinta un atu in plus pentru a alege unul dintre restaurantele Univers T.

REZERVARI