Bun venit in Universul Tau fericit!
Cele 52 de camere twin si matrimoniale, 4 apartamente si 2 suite, toate perfect confortabile, indeamna la relaxare si se bucura de o priveliste extraordinara asupra imprejurimilor si a lacului Gheorgheni, aflat chiar langa hotel. Alegeti camera potrivita pentru vizita dumneavoastra la Cluj-Napoca!

Single

1 persoana 1 pat matrimonial
Amplasarea privilegiata a hotelului intr-o zona cu multiple centre de interes, dar si o zona verde renumita din Cluj-Napoca, ne recomanda atat pentru calatorii de afaceri, cat si pentru vizite de placere. Camerele single au fost amenajate cu atentie la detalii si grija pentru confort, cu design modern si elemente contrastante. Camerele single sunt spatioase si au in dotare un pat matrimonial sau 2 paturi separate, destinate pentru 1 persoana.

235 lei/noapte

Rezerva camera single

Double

2 persoane 1 pat matrimonial
Relaxare deplina intr-un mediu conceput special pentru odihna si recreere! Fie ca va aflati intr-o calatorie de afaceri sau o vacanta la Cluj, veti aprecia o camera dubla luminoasa si confortabila, asa cum sunt cele de la Univers T. Camera dubla este decorata cu piese moderne de design, cu accente placute de culoare si dispune de un pat matrimonial sau 2 paturi separate perfecte pentru somn reconfortant, destinate pentru 2 persoane.

285 lei/noapte

Rezerva camera double

Suite

2 persoane 1 pat queen size 1 canapea
Pentru un sejur perfect confortabil, optati pentru o suita si asteptarile va vor fi depasite! Veti avea la dispozitie si mai mult spatiu pentru relaxare, dar si pentru lucru daca va aflati intr-o calatorie de afaceri. Amenajarea moderna, cu accent pe confort, include un salon si un dormitor cu spatiu generos si pat matrimonial, destinat pentru 1 sau 2 persoane. La cerere, o suita poate gazdui si 4 persoane.

345 lei/noapte

Rezerva suita

Apartament

2 persoane 1 pat queen size 1 canapea
Situate la ultimul etaj al hotelului, apartamentele ofera o priveliste deosebita asupra lacului si zonei inconjuratoare. Un apartament este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa se simta rasfatati intr-un spatiu mai amplu, compus din dormitor cu pat matrimonial si salon de primire, destinat pentru 1 sau 2 persoane. Designul in culori naturale de crem, bej, maro si albastru contribuie la atmosfera relaxata si eleganta a apartamentelor.

395 lei/noapte

Rezerva apartament
Toate camerele Univers T sunt echipate cu minibar, TV cu ecran plat, internet wi-fi gratuit, aer conditionat, iar baile dispun de uscator de par, articole de toaleta gratuite si cele mai moi si placute prospoape. Camerele sunt disponibile incepand cu ora 14:00 si se elibereaza pana la ora 12:00. Pentru solicitari speciale, va invitam sa ne contactati!

Detalii suplimentare:
- Pretul camerei include un mic dejun de tip bufet suedez, servit intre orele 7:00 – 10:00 la restaurantul Luna, situat la parterul hotelului.
- In calitate de oaspeti ai hotelului, va bucurati de acces gratuit la centrul de fitness si sauna
- Copiii intre 0-12 ani se cazeaza gratuit daca se folosesc dotarile existente, iar pentru un pat suplimentar pretul este de 110 de lei (micul dejun este inclus).
- Contra cost, sunt acceptate animale de companie de talie mica.

*Preturile pot fi diferite in perioada unor evenimente speciale, pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la 0264/41.41.61 sau rezervari@universt.ro.
REZERVARI