Centru de conferinta

Bun venit la Centrul de Conferinte Univers T, un complex dedicat atat workshopurilor, cat si congreselor si intalnirilor de afaceri de anvergura!

Apropierea de centre importante de afaceri precum Iulius Business Center, Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, United Business Center Tower creeaza la Univers T o zona de interes pentru sejururi in interes de afaceri, conferinte, evenimente corporate diverse. Univers T reprezinta, prin proximitate si profesionalism, optiunea fireasca pentru astfel de intalniri de afaceri in Cluj-Napoca.

Centrul de Conferinte Univers T este format dintr-un amfiteatru impresionant prin spatiu si design, cu o capacitate de 290 de locuri, si 4 sali, cu o capacitate de pana la 70 de locuri, care pot gazdui diverse evenimente corporate, congrese, simpozioane, training-uri, workshop-uri, dar si evenimente private.

Decorul modern, dotarile cu tehnologii avansate, si facilitatile pe care vi le putem la dispozitie, alaturi de personalul nostru profesionist si excelenta culinara ce ne caracterizeaza satisfac toate cerintele, chiar si pentru cele mai pretentioase evenimente si conferinte de elita. Succesul companiei dumneavoastra este mai deplin cu fiecare eveniment reusit, organizat la Centrul de conferinte Univers T!

Amfietatrul Terra

290 persoane
Noul design al Amfiteatrului are la baza un concept de amenajare actual, elegant. Dotarile sunt conectate cu tehnologiile si inovatiile de ultima ora, pentru ca spectatorii sa poată trai o experienţă unica, într-o locatie de prestigiu.

Jupiter

70 persoane
Sala Jupiter este un spatiu modern ce se bucura de lumina naturala si este potrivita unui eveniment business cu participarea a pana la 70 de persoane. Potrivit necesitatilor organizatorilor, aranjamentul salii poate fi modificat sub diverse forme.

1050 lei/8 ore

700 lei/4 ore

Neptun

40 persoane
Sala Neptun este un spatiu clasic dedicat evenimentelor cu pana la 40 de persoane, la fel de confortabil la capacitate maxima, cat si pentru un aranjament de 10 persoane.

600 lei/8 ore

500 lei/4 ore

Saturn

40 persoane
Sala Saturn este alegerea perfecta pentru un seminar sau o sedinta formala, capacitatea maxima fiind de 40 de persoane. La cerere, exista diverse optiuni de aranjare a salii.

600 lei/8 ore

500 lei/4 ore

Uranus

40 persoane
Sala Uranus, o optiune ideala pentru un eveniment de grup de pana la 40 de persoane, un examen sau un workshop.

600 lei/8 ore

500 lei/4 ore

REZERVARI