Facilitati

Universul Tau fericit nu ar fi complet fara locuri de relaxare si odihna activa! Hotelul Univers T se bucura de o pozitie excelenta in Cluj-Napoca, intr-o zona de verde si frumos pe malul lacului Gheorgheni, ce contrasteaza reconfortant cu aglomeratia orasului. Pe langa restaurante, terase in aer liber si sali de conferinta, vei gasi la noi multiple optiuni de petrecere a timpului liber precum terenuri de tenis, sala de fitness si sauna.

Tenis

Univers T este unicul hotel din Cluj-Napoca ce detine cinci terenuri de tenis in aer liber, pe care le pune la dispozitia oaspetilor, dar si tuturor celor pasionati de sportul alb. Terenurile de tenis pe zgura in aer liber, perfect intretinute, ofera optiunea de a practica sportul favorit contra cost intr-un mediu natural perfect, chiar pe malul lacului, langa hotel. Doritorii pot rezerva din timp orele de joc, iar abonamentele sunt disponibile la receptia hotelului.

Fitness

Pentru cei care fac sport in mod regulat, calatoriile pot strica rutina de antrenamente. Din fericire, la Univers T veti gasi o sala de fitness complet echipata pentru ca dumneavoastra sa va puteti pastra acelasi regim de antrenamente cu care sunteti obisnuit. Sala de fitness este destinata in exclusivitate oaspetilor hotelului nostru, care o pot folosi la gratuit, la orice ora.

Sauna

Sauna este un mod excelent si sanatos de a te relaxa dupa o zi plina sau un antrenament de fitness. Oaspetii Univers T pot beneficia de sauna situata la parter si construita integral din lemn, cu pereti, podea si tavan incalzite in totalitate. Stresul nu are ce cauta în Universul Tau fericit!
REZERVARI